Tehnic Vorbind Despre

Aceasta pagina are roluri multiple. Poate fi considerata un fel de About / Despre cu accente tehnice.
Sa luam aceste roluri la rand.

Deocamdata nu am pagina separata de "about / despre", doar un prim articol pe tema. Am inceput acest blog nu intr-atat din dorinta de a ma promova, ci pentru ca din complicatii care au a face cu domeniile ROTLD nefiind accesibile firmei cu care lucrez, nu am putut face "naked domain redirect" si atunci am facut acest blog, care aduce aici cei ce incearca sa viziteze zodian.ro fara www. in fata, evitand un urat mesaj de eroare. Nu prea am timp sa scriu in romana, dar pe viitor, voi incerca sa public aici articole care nu incap in alte parti ale prezentei mele online. Daca doriti un astfel de blog pentru dvs (cu adresa proprie si eventual email pe domeniu), costul este sub 10 euro pe an, adresele de email fiind 60 de centi pe mailbox pe luna sau numai 3 centi pe adresa lunar pentru forwarding simplu - vezi wintegrated pentru orice domeniu sau Dzer0-TeRO pentru .ro .

1. placeholder pentru un articol care urmeaza sa apara

Daca ati ajuns aici mergand pe un link unde va asteptati sa gasiti altceva, puteti incerca sa reveniti mai tarziu, intrucat articolul cu pricina este probabil in durerile facerii. Puteti si sa va abonati la acest blog ca sa primiti un mesaj automat cand articolul este publicat. Puteti fi notificat prin Email sau, daca folositi un flux aggregator, prin RSS flux.

Notificari ar mai putea fi trimise prin Twitter si/sau pagina Fatacarte.

2. pagina inexistenta / link expirat

Daca ati ajuns aici printr-un link precum explicat mai sus pentru un articol care a fost publicat intre timp, poti merge pe prima pagina, unde ultimele articole sunt insiruite, apasand pe titlul blogului mai sus.

Intr-o astfel de situatie apreciem daca ne comunicati greseala cu detalii prin email (andreiblog la zodian punct ro) sau printr-un comentariu la unul din articole. Multumim pentru intelegere si rabdare!

Nu uitati ca puteti cauta articole in campul de cautare din dreapta sus sau puteti intra in arhive si/sau categorii in bara de sus-stanga.

3. special links

Acestea sunt "shortcuts" create pentru a face navigatia si accesarea anumitor pagine si articole mai facila. Sunt listate aici pentru eventualitatea in care inceteaza sa functioneze.

4. to do

Asta-i mai mult pentru mine, but if you’re interested, this can give you an idea of what this is about.

  1. add facebook messages integration
  2. add updates offer
  3. fix blockquote style
  4. add encrypt code
  5. add favicon link style

5. licenta

Pe scurt, retin copyright asupra acestor pagini si le licentiez cu atributie (adica trebuie sa ma mentionezi ca autor daca refolosesti sau republici continut) si poti face asta numai intr-un context necomercial; trebuie de asemenea sa licentiezi lucrarea unde folosesti continutul meu in aceiasi termeni. Dar traducerea si interpretarea mea pot fi eronate - vezi detaliile sub primul link dedesubt.

Copyright © 2018 Andrei Zodian
Creative Commons License
Andrei Zodian ro creat de Andrei Zodian este licentiat Creative Commons Attributie-NeComercial-ShareAlike 4.0 Licenta Internationala. Bazat pe pagina initiala http://www.zodian.ro/andrei. Autorizatii dincolo de scopul acestei licente pot fi obtinute contactand http://andrei.zodian.ro/p/contact.html.

6. confidentialitate / GDPR

Iata si politica de confidentialitate multilinguala (i.e., GDPR privacy policy).

7. referral / affiliate links

Uneori s-ar putea sa postez aici link-uri care genereaza un "venit" de cativa centi daca sfarsiti prin a cumpara ceva apasandu-le. De pilda, Amazon - nu stiu exact cati centi, fiindca nu am reusit sa cumpar ceva cu bani de la ei inca. Mai multe astfel de link-uri pe blogul in engleza.

8. text cifrat (parolat)

Unele articole contin text cifrat, care poate fi "revelat" cu o parola. Cam orice astfel de parola poate fi facuta disponibila celor care sprijina financiar blogul. Chiar si cei care nu sunt sustinatori ai acestui blog o pot cere (prin formularul din pagina de contact), dar evident ca sansele de a o primi sunt mai mici.
Urmatorul text a fost cifrat cu parola "rD3Y3ADu" (trebuie introdusa fara ghilimele, desigur).

Comentarii

Postări populare