Stiri bune anul are

Exista o gramada de stiri negative, ca sa nu mai vorbim de tot soiul de proteste, dar azi, de ziua unirii, vreau sa ma uit la cateva stiri bune.
screenshot aratand o femeie SE asiatica cu cifrele 1 si 6 si subtitraj in engleza cum ca astea sunt cifrele norocoase pentru iepuri

Mai precis, protestul fermierilor si transportatorilor se extindea acum cateva zile, poate a luat sfarsit la Vama Siret dar nu si in restul Europei. Sa zicem ca e oarecum mai bine.

Avem in continuare o situatie a sanatatii extrem de proaste (hn-uedecese). Nu-i o stire pozitiva, dar e-o stire peste care nu pot sa trec, dat fiind ca de curand mi-a murit o ruda de ocluzie intestinala (OI), la o saptamana dupa operatie. Cauza oficiala este “obezitate” dar atat obezitatea cat si OI sunt efecte secundare ale medicatiei sale (prescrisa pentru o boala cronica).

Revenind la stiri bune, una care-i rea, dar cei care-au avut liber azi o vor lua de buna: cel mai cald ieri a fost la Sinaia la cota 1500, unde au fost peste 9C (hn-cald). Alta stire ar fi ca economia duduie, traim cea mai buna perioada a istoriei noastre (hn-dvz, pnrm-bgbc) si avem chiar un top al judetelor cu angajari: Bucuresti, Cluj si Iasi (stuc-topjud).

Chestia cu “cea mai buna” este totusi din 2021. Mai recent, aflam ca de fapt Romania a cunoscut cea mai mare crestere economica dupa Mica Unire (hn-mup), ca sa nu mai vorbim de reforme institutionale (ctp-unga).

Si fiindca oamenilor le plac statisticile tip “cei mai.. din SE Europei”, pasaportul romanesc este cel mai puternic de pana acum (ca aproape in fiecare an), iar romanii sunt printre cei mai buni vorbitori de limba engleza din lume.

Inchei cu cum sa ai noroc in anul dragonului, care-i pe cale sa inceapa. Am timp si loc numai de iepure:

Numerele norocoase sunt 1&6 (ca la goat) si culoarea norocoasa este albastru; safir. In conflict cu zeitatea pazitoare (Tai Sui?) anul acesta (ca alte cateva zodii) ceea ce inseamna un an prost pentru networking si relatii interpersonale. Iepurii n-au stele norocoase deci gasiti putere in interior. E un an de bunastare si vei avea noroc. Este usor sa te imbolnavesti sau sa te lovesti anul acesta, deci iepurii trebuie sa doneze sange sau sa-si curete dintii la dentist in a doua sau a opta luna a anului lunar pentru a balansa energia negativa.

Nu-i mai interesant de vazut cum s-a potrivit pe anul ce tocmai a trecut?

Surse / + info: hn-uedecese (PDF), hn-cald, stuc-topjud, hn-dvz, pnrm-bgbc, hn-mup, ctp-unga

Comentarii

Postări populare