Panique Belgique

Un prilej de urari si de amintiri cu usi.
Andrei si Raluca: screenshot din urare de La Multi Ani 2024

Titlul vine dintr-o amintire din vremea cand eram inca student. Aveam o prietena care inchiria un apartament in Toronto’s Chinatown, undeva off Spadina Ave. Si desi apartamentul ei avea o singura intrare, de cate ori o vizitam, imi cobora la subsol si apoi ma primea numai pe usa din spate. Nu mi-a placut niciodata sa intru pe-acolo, dar trebuia sa intru pe undeva, in special dupa ce imi cobora la subsol vreo juma’ de ora si parea chiar mai fericita ca mine. De fapt, nici cu subsolu’.. Deh, in fine.

Si punea ea muzica ciudata. Era un grup de rap asiatic, un fel de precursor de trap parca, si mai era si Manau, al caror album era mai degraba celtique decat belgique, dar daca eu fusei in Blegia – amu intelegi?

Am vrut sa scriu despre Gheboasa la festiva, si daca m-as fi urnit, bagam link acolo, dar nu m-am urnit si-atunci ramane sa pun link catre trap simplu si varianta EDM.

E interesanta discutia cu usile, dar parca nu apartine de acest blog. Nu apartine nici in scrisoarea scrisa in avion gazdei.

Ma opresc aici, dar daca totusi exista rataciti care citesc acest blog (sau si mai grav, s-au abonat cumva), le urez un an nou fericit si multe bucurii!

Surse / + info: albumul photo

Comentarii

Postări populare