Primele Gagici

O buna parte din timpul petrecut in Romania consta in incercarile mele, in continuare disperate si nereusite, de a scapa de virginitate. Am povestit unele prin alte parti, dar cred ca o buna parte au ramas nerostite, si incerc aici sa-mi scap memoria de primele. Poza este facuta probabil in Bruxelles sau Paris, pe la inceputul noului mileniu, cand inchiriasem o bicicleta ca sa vad orasul.
imagine formata din 'prima mea prietena' eseu in franceza si o poza Andrei Zodian cu bicicleta in Belgia

Nu-mi amintesc foarte multe din timpul de la gradinita. Imi amintesc de 2 “nazdravani”, Papainog si [ceva cu C si ~ieru, parca]. Mai era un baiat, Truta, de care radeam cu Truta-maimuta-caruta (nu era o insulta, dar pe el il deranja rima).

Era si o fetita zglobie la gradinita, care facea tumbe. Mi-a zambit, i-am zambit incruntat si cumva am decis ca o voi lua de sotie. O pazeam cand facea tumbe si ea parea fericita.

Mai tarziu, la scoala, printr-a II-a sau a III-a, incepuse sa ma viziteze o fata din clasa vecina, o chema Adela F. Imi aducea Pelicanol si vroia sa ma dopeze cu el. “Incearca, e foarte bun si dulce.” Am gustat la un moment dat dar ma enerva ideea.

Cu alta ocazie, cand poate nici nu mergeam la scoala inca, (sau eram intr-a II-a deja?) jucam fotbal in fata blocului. Am observat o fetita ca tot trecea pe unde jucam noi fotbal, intrerupandu-ne, si ca parea sa zambeasca, cu ochii in pamant, si sa se roseasca atunci cand ma uitam la ea. Dupa cateva zile, am decis sa actionez, si i-am spus sa intre intr-un loc verde ingradit, sa se aseze pe bara de batut presuri (care era mai mica, langa cea mare de batut covoare) si sa ma astepte pana termin de jucat si decid care ii este soarta, fiindca devenise femeia mea si numai a mea.

Am fost surprins sa vad ca ma asculta, si i-am ordonat sa se prezinte si a doua zi, ceea ce a facut, si iar am luat-o prizonier(a). Ea parea chiar fericita in prizonieratul sau, si intr-una din zile a adus chiar poze cu familia sa-mi arate. Eu intelegeam ca ceva se intampla, dar nu eram sigur ce si ce trebuie sa fac. Si-a adus chiar si fratele sa ma cunoasca. Era mica de statura si la fel si fratele, si ambii erau mai mari decat mine cu cativa ani (ea era intr-a 5-a?), dar pe cat era ea de placuta si docila, pe atat era el de enervant si agasant.

Povestea primului sarut am spus-o deja mai demult.

*** Show encrypted text (see About/Despre for the password) ***

Dupa primul sarut am inceput sa ma consider “experimentat” chiar daca in realitate, de cate ori se apropia o fata de mine, intram in panica, infricosat ca nu ma voi ridica la nivelul asteptarilor ei. De pilda, era printr-a V-a sau a VI-a o fata inalta si blonda, care ma tot astepta afara pe culoar si-mi ruga colegii si colegele sa-mi spuna sa ies sa vorbesc cu ea (spre deosebire de earlier Adela, care n-avea nicio treaba sa intre cand avea ea chef). Tot asteptandu-ma, i-a aparut o afta, si apoi incepuse sa sontacaie, si pe cat era de frumusica, pe atat parea ca se destrama, asa ca mi-am gasit usor o portita de scapare.

Intr-o vreme incepusem sa ma uit la fetele mai mari cu neostoita dorinta, si ele imi intorceau privirea, si ma curentam, prabusindu-ma apoi in propria frica. Imi amintesc cum cea mai frumoasa fata din tot cartierul, care statea chiar in blocul de 4 etaje perpendicular pe al meu, a venit intr-o zi, in toiul unei ploi de vara, sa ia cirese dintr-un copac chiar in fata geamului meu. A fost un spectacol “wet shirt” mult mai intens decat pornul de pe VCR de mai tarziu, cu atat mai mult cu cat parea sa mentina eye contact cu mine din copac in toiul ploii, spre nedumerirea prietentului ei. Avea o sora mai mica si mai pitica, si ea frumusica, cu care am stat nitel de vorba la un moment dat, dar care avea si ea fricile ei si care nu prea a mai fost interesata de mine cand a aflat ca sunt mai mic si ca nu sunt bun la fotbal. Am regretat ca am fost vulnerabil cu ea - s-ar zice ca fomeile iti cer asta tot timpul ca apoi sa-ti dea un sut in crown's jewels.

Ar mai fi si Laura, care era si ea mai mititica de statura, dar intr-a 8-a cand eu eram intr-a 7-a. Era colega cu sora lui BBC, un coleg care m-a invatat sa spal pe jos. Laura era foarte focused sa-mi ia ce aveam mai pretios. S-a oferit sa-mi dea Adolescenta, o carte de educatie sexuala pe care eu o aveam deja, a venit si mi-a batut in usa cu o colega (poate chiar sora omului) dar eu am fost prea infricosat s-o invit inauntru, si cand, mai tarziu, i-am spus sa fim prieteni, mi-a scris o scrisoare plina de sentimente si ortografie de tip “mam” si “team”. Dar eu am ramas ca luceafarul, etern si rece. Plus ca fiarele din clasa mi-au furat scrisoarea folosind-o pe Flore ca momeala. Apoi Laura l-a pus pe unul mai mare sa-mi dea o palma si-am incalecat pe-o sa.

Voi povesti si altele, cu timpul.

Surse / + info: asz-prsrt

Comentarii

Postări populare